Info

New or Forgotten?

Welkom bij de
Utrechtse Tennis Organisatie (U.T.O.)
utrechtsetennisorganisatie.nl
MAATWERK
VOOR ELKE
VERENIGING
UTO > Vechtlust > Onderlinge Winter Competitie

LTC Vechtlust Onderlinge Vrijdag Avond Competitie

Beste leden van LTC Vechtlust,

2019 starten wij gelijk met iets nieuws, namelijk een onderlinge vrijdagavond dubbelcompetitie. Jullie kunnen je inschrijven wedstrijden op 3 verschillende vrijdag avonden.

Vrijdag 18 januari 2019
Vrijdag 25 januari 2019
Vrijdag 2 februari 2019

Wij delen je in op deze vrijdag avonden en zorgen voor leuke en niveau gelijke tegenstanders. Je speelt dus alle 3 de vrijdag avonden een wedstrijd van 1 uur.

Inschrijven kan via onderstaande link, hierbij kan je ook nog een gewenste partner aangeven. Mocht je geen partner hebben kun je ook alleen opgeven wij zoeken dan een geschikte partner voor je.

Spelregels zijn als volgt: We spelen een uur lang een wedstrijd en spelen deuce winnend punt en gewoon de volgorde van een wedstrijd. Deze wedstrijd begint alleen met de begin stand van 2-2 in games. (zowel beginstand eerste set als tweede set). Een eventuele 3e set is een super tie-break tot de 10 punten.

Trainer Kevin Oskam is aanwezig en zal iedereen ontvangen en ook op de banen rondlopen om wat tactische tips te geven tijdens de wedstrijden. Leuk als er wat aanwijzingen komen op de velddekking en het tactische spel van het dubbelspel.

Inschrijving kost € 10,- per persoon, voor deze € 10,- krijg je 1 consumptie bij aanmelding en een tegoedbon van 50% korting op een bespanning (in te leveren bij Kevin, Kevin is de bespanner en racket technicus van UTO op Vechtlust voor alle vragen over materiaal kunt u bij hem terecht).

 

Doe je/jullie mee?
Schrijf je dan nu in………………….

 

SPEELSCHEMA'S

Gemengddubbel GD 6/7 : Gemengddubbel 6 en 7
  GD 8/9 : Gemengddubbel 8 en 9

FINALES

GD 6/7 Poule nog niet uitgespeeld
GD 8/9 Gemengddubbel 8 en 9 poule A Poule nog niet uitgespeeld
Gemengddubbel 8 en 9 poule B Poule nog niet uitgespeeld

Volg het toernooi LIVE met onze APP UTRECHTSE TENNIS ORGANISATIE

MOBIELDownload de app uit de Apple iStore of Google Play Store of ga naar www.planmysportapp.com.
Inloggen op de app is niet noodzakelijk, maar wel handig voor de selfservice. Klik na het opstarten onderaan op UTO (of ORGANISATIE), kies daar Toernooien en daarna dit toernooi. Meer uitleg? Bekijk deze film.