Info

New or Forgotten?

Welkom bij de
Utrechtse Tennis Organisatie (U.T.O.)
utrechtsetennisorganisatie.nl
MAATWERK
VOOR ELKE
VERENIGING
UTO > Triaq > Inschrijven tennisles

Lessen en trainingen voor de leden van L.T.V. Triaq

Inschrijven voorjaar/zomer tennisles van start

Inschrijving najaar training nu geopend:

  • Senioren Training
  • les cyclus loopt van april 2020 tot en met september 2020
  • 18 weken training (let op! tijdens basisschool vakanties is er geen les)
  • 2 incasso momenten
  • Wij hanteren € 6,- administratie kosten bij het versturen van een factuur. Dit zal in het lesgeld vallen op de factuur. Bij automatische incasso vervallen deze administratie kosten
  • lees het lesregelement door, er worden tijdens de zomer periode 2 lessen ingehaald. 1e regen les word ingehaald 2e niet en de 3e regenles word ingehaald 4e niet. Les bij afwezigheid door trainer wordt altijd ingehaald. 

Flex Training Triaq jeugd

Flex Training Triaq jeugd

Beste ouder(s), 

Aangestoken door het enthousiasme van Maarten om flexibel (en meer) training aan te bieden aan jeugdleden is er afgelopen winter gestart met de pilot “Flexibel trainen”.  Deze pilot heeft merendeels positieve reacties opgeleverd.  

Omdat wij als tennisvereniging, trainers en jeugdcommissie geloven dat het raken van zoveel mogelijk ballen bijdraagt aan de vooruitgang en het spelplezier bij jeugdleden om zich zodoende aan de tennissport te verbinden kiezen we ervoor tennisjaar 2020 verder te gaan met dit concept. Er zijn wel een aantal wijzigingen doorgevoerd vanwege ervaringen uit de pilot, feed back uit de enquête en de financiële haalbaarheid. Een van de aanpassingen is dat de jeugdleden uit geel buiten het flexibel trainen worden gehouden om zo meer te kunnen voldoen aan de wensen van deze leeftijdscategorie. Zij schrijven zich in via de site van UTO voor reguliere lessen. 

De bedragen zullen per maand geïncasseerd worden om zodoende een spreiding van de kosten te bewerkstelligen. De prijzen zijn gebaseerd op 36 weken training met 4 trainingsmogelijkheden per week in de periode van 1 april 2020 t/m 31 maart 2021. Alle groepen hebben nu per week 4 mogelijkheden om te trainen, hier is het maandbedrag op gebaseerd, zoals te zien is in onderstaande tabel. Om dit plan financieel haalbaar te maken voor een ieder is ervoor gekozen de inzet van de trainers anders in te vullen. In de zomer staan er van di t/m do 2 trainers ongeacht het aantal kinderen. In de winter en op de maandag is dit er 1. Daarnaast draagt zowel UTO als Triaq dit jaar financieel bij aan de trainingen van de jeugdleden. Het jaar 2020 gebruiken wij om te bekijken of het flexibel trainen iets is wat we in de toekomst willen continueren. Hierbij halen we uw mening graag weer op om samen tot het gewenste resultaat te komen. 

We hopen op deze manier aan ieders wensen te voldoen en vooral veel tevreden jeugdleden in de trainingen te zien waarbij plezier in de sport en met elkaar voorop staat. 

Tennis trainen is verplicht voor alle jeugdleden. Aanmelden gaat, zoals gewoonlijk, via de site van UTO.

Inschrijven

Het inschrijfformulier bestaat uit 5 stappen

Klik voor het inschrijfformulier hieronder in kolom Inschrijven op het potloodje .

>> Lees verder...

JUNIOREN - april 2020 t/m sept 2020

 

 

Leerlingen

Lessen

Lesgeld

Info

Inschrijven

Basistraining

Tenniskids ROOD

 ?

12*€ 39,50?

?

...

    ''

Tenniskids ORANJE

 ?

12*€ 39,50?

?

...

    ''

Tenniskids GROEN

 ?

12*€ 39,50?

?

...

    ''

Tenniskids GEEL

4

18

€ 231,75

?

...

    ''

Duoles 60 min

2

18

€ 463,50

?

...

    ''

Privťles 60 min

1

1

€ 52

?

...

SENIOREN - april 2020 t/m sept 2020

 

Leerlingen

Lessen

Lesgeld

Info

Inschrijven

Groepsles

8

18

€ 120

?

...

Groepsles

5

18

€ 187

?

...

Groepsles

4

18

€ 234

?

...

Duoles 60 min

2

18

€ 468

?

...

Extra informatie

Belangrijk

De kans bestaat dat u niet kan worden ingedeeld in een groep met de door u gewenste groepsgrootte, bijvoorbeeld door een tekort aan leerlingen. Uiteraard wordt in dat geval de prijs van de lessenreeks evenredig aangepast. Bij een wijziging van groepsgrootte van 1 persoon (minder of meer) wordt hierover met u overleg gepleegd. Bij een wijziging van 2 of meer personen (minder of meer) wordt altijd contact met u opgenomen. Lessen in de ochtend kunnen in nader af te spreken pakketten gegeven worden.
U dient lid te zijn van LTV Triaq om deel te mogen nemen aan de lessen die op het park van LTV Triaq worden gegeven.

Jeugdlessen volgens TENNISKIDS

Klik op de titel voor alle informatie over dit programma van de KNLTB.

Lesreglement

Als je inschrijft, ga je akkoord met ons lesreglement.