Info

New or Forgotten?

UTO > Over ons > Trainers

TEAM UTO

Maarten Dam (eigenaar UTO)

Even voorstellen: Mijn naam is Maarten Dam ik ben de eigenaar en mede oprichter van UTO. 

Maarten Dam als trainer:

In 2000 begonnen als tennisleraar bij TV Benschop. Dit was destijds mijn enige club en ik kwam daar gelijk binnen als hoofdtrainer. Ik heb mijzelf ontwikkeld daar en de A en B licentie behaald via de beroepsopleiding van de KNLTB.

Ik heb voor de KNLTB de instroomopleiding verzorgd in Woerden bij Cromwijck. Gedurende 2 jaar. Trainer van jeugdplan Woerden en het All Woerden concept waarbij alle betere spelers van Woerden met elkaar trainen. Gedurende 2 jaar
6 jaar lang hoofdtrainer geweest bij HLTC 't Melkhuisje in Hilversum. Hier heb ik gewerkt met allerlei speelsterkten van beginner tot categorie 2 speler.
Bij HLTC 't Melkhuisje heb ik samen met het bestuur een beleidsplan prestatief en recreatief gemaakt om meer structuur te bieden binnen de vereniging.

In het bezit van allerlei applicatie cursussen en altijd up to date met nieuwe ontwikkelingen

Ik ben verantwoordelijk voor het tennis technische gedeelte alsmede voor de besluitvorming van beleidsmatige plannen. Naast het op de baan staan zijn er tal van taken die buiten de baan gebeuren hiervoor werk ik samen met mijn zus Marieke Dam. Marieke is ook een liefhebber van de tennissport en is op financieel en administratief gebied de beste partner die ik kan hebben. Marieke heeft een eigen consultancy bureau.

 

Trainers die bij UTO werkzaam zijn in seizoen 2017 zijn:

Marius van der Heg

Dennis Wolf 

Kevin Oskam

Nick Reinders

Matthijs Kurvers